Δεν έχεις κανένα προϊόν στο καλάθι σου

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Τροποι Πληρωμης

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με Αντικαταβολή (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)

Με τη μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα και εσείς πληρώνετε με μετρητά το διανομέα -courier κατά τη παράδοση/παραλαβή.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφεται ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ο οποίος σας γνωστοποιείται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών:

- ALPHA BANK: 647-00-2330-000-406    IBAN : GR7601406470647002330000406

- PIRAEUS BANK: 6441126143450         IBAN : GR4301714410006441126143450

- EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 537-20218543       IBAN : GR4801105370000053720218543

Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Το IQSHOES.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. Η εταιρεία μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημά μας δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπεζικού ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε και το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται καθώς πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον των online τραπεζικών συστημάτων τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως. 


Εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής : 

Πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα προηγείται προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του/ων προϊόντος/ων που θα σας αποστείλουμε. Η δέσμευση αυτή θα ισχύει για χρονικό διάστημα 6 ημερών, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, τότε θα ακυρώνεται αυτόματα. Όμως, για ορισμένες πιστωτικές κάρτες που δεν είναι τεχνικά εφικτή η προέγκριση στο στάδιο αυτό θα πραγματοποιείται η οριστική χρέωση του συνολικού ποσού. Σε περίπτωση επιτυχούς προέγκρισης, η οριστική χρέωση της κάρτας σας γίνεται με την αποστολή των προϊόντων προς εσάς.

Στην περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα στην προέγκριση ή την οριστική χρέωση του συνόλου του ποσού, τότε θα επικοινωνεί μαζί σας, στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει (μέσω του αιτήματος παραγγελίας σας), ο αρμόδιος υπάλληλος από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρεία μας, προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για το θέμα αυτό. 
Στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας με τον τρόπο αυτό, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει μέσω του αιτήματος παραγγελίας σας προκειμένου εσείς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τέλος, στην περίπτωση καμία από τις δύο επικοινωνίες δεν καταστεί για οποιονδήποτε λόγο δυνατή, για χρονικό διάστημα 10 ημερών από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, τότε το αίτημα σας προς παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως και θα πρέπει να αποστείλετε ξανά το αίτημά σας προς εμάς. Στην περίπτωση αυτή, όμως, η εταιρεία μας θα σας αποστέλλει σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Η πληρωμή με PAYPAL γίνεται κάτω απο τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που προβλέπει η εταιρεία PAYPAL.