Δεν έχεις κανένα προϊόν στο καλάθι σου

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Τροποι Αποστολης

Οι αποστολές εντος Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας.Η αντικαταβολή για αποστολές εντός Ελλάδος έχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική ή η Courier Center.Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε απο το δίκτυο  της Γενικής Ταχυδρομικής ή της Courier Center, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 6 ευρώ ανά παραγγελία με χρόνο αποστολής 3~4 εργάσιμες μέρες (Δωρεάν με αγορές από 40 ευρώ και πάνω) και αποστέλλονται μέσω Courier Center.

Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 11,50 ευρώ ανά παραγγελία και αποστέλλονται μέσω UPS με χρόνο αποστολής 5 εργάσιμες μέρες.

 

'Ολες οι παραγγελίες αποστέλλονται απο την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών  Courier Center και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.

Post your comment

IQShoes